0
clear
  • 24 Опаковки, Защитни електрически Капачки за защита на децата, Защитни Капачки За защита на Децата, Капачки За Контакти, на Африканско Животно, Голям Месоядни Котка ?
  • -20%
  • -20%
24 Опаковки, Защитни електрически Капачки за защита на децата, Защитни Капачки За защита на Децата, Капачки За Контакти, на Африканско Животно, Голям Месоядни Котка ?

24 Опаковки, Защитни електрически Капачки за защита на децата, Защитни Капачки За защита на Децата, Капачки За Контакти, на Африканско

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ♥ Включва 24 вилици за електрически контакти на САЩ. ♥ Той е компактен и преносим, което осигурява безопасността на децата си у дома, в офиса, гаража, ресторант или дом за отдих по всяко време. ♥ Можете да ги използвате, за да се предотврати навлизането на прах в контакти.Достатъчно евтино, лесно решение.Тези контакти също са идеални за предотвратяване проникването на студен въздух. ♥ Капачки на контакти за облекчаване на кашлицата на детето от желание да мушкам с пръст в контакта.Дръжте децата си далеч от опасност. ♥ Капачки на контакти, изработени от изолиран пластмаса, висококачествени суровини и безвреден.Ние препоръчваме закупуване на не по-малко от 48, защото в дома на повече обекти, отколкото си мислите. ♥ Включва 24 вилици за електрически контакти на САЩ. ♥ Той е компактен и преносим, което осигурява безопасността на децата си у дома, в офиса, гаража, ресторант или дом за отдих по всяко време. ♥ Можете да ги използвате, за да се предотврати навлизането на прах в контакти.Достатъчно евтино, лесно решение.Тези контакти също са идеални за предотвратяване проникването на студен въздух. ♥ Капачки на контакти за облекчаване на кашлицата на детето от желание да мушкам с пръст в контакта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория

♥ Включва 24 вилици за електрически контакти на САЩ ♥ Той е компактен и преносим, което осигурява безопа

♥ Включва 24 вилици за електрически контакти на САЩ ♥ Той е компактен и преносим, което осигурява безопа

✅ Конструкция сигурност : Брави за шкафове за бебета, шкафове за защита от деца, детски ключалки за шкаф�

пластмасатаЗащитата на Нашите капачки за контакти, изработени от твърд изолационен пластмаса Найбързи

Захранващ кабел my Volts Ripcord от USB до 6 vdc е съвместима с Tommee Tippee 1094 SP (детско устройство) от вашия лаптоп, заря

пластмасатаЗащитата на Нашите капачки за контакти, изработени от твърд изолационен пластмаса Найбързи

Ъглова възглавница осигурява защита от остри ъглиИзработен е от NBR материали, леки и меки.Двустранна за�

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да

Опаковка от два брояделото електрически контакт сигурност за домашни любимци.Опаковка от два броя.дело

ДОСТЪПНА ОПАКОВКА : капачки за 12 или 24 щепсела за електрически контакти на САЩАБСОЛЮТНО ЗАЩИТЕНИ от ДЕЦ�

【Съвети за инсталиране】 : Когато получите пратката, вие ще забележите разликата между основните детай�

Съдържанието на опаковката 20 x ъглови факт, 40 x винтовеРазмер Диаметър на отвора за монтаж : 1,6 мм; Дебели

【Защитни ръба на масата, за детето】 Сгъсти дизайн, защитен ръб за защита от деца, защитно ръбове за деца

Please wait...