0
clear
  • Заваряване шлем с автоматично Затъмняване с led подсветка - TRQWH True Color Заваряване Капачка за слънчева батерия с 2 дуговыми сензори Регулируема Широк Диапазон Оцветяв?
  • -20%
  • -20%
Заваряване шлем с автоматично Затъмняване с led подсветка - TRQWH True Color Заваряване Капачка за слънчева батерия с 2 дуговыми сензори Регулируема Широк Диапазон Оцветяв?

Заваряване шлем с автоматично Затъмняване с led подсветка - TRQWH True Color Заваряване Капачка за слънчева батерия с 2 дуговыми

BGN 13.86

Сума
Налично за поръчка

【Преглед в истинския цвят и най-добра яснота на】 Заваряване каска TRQWH с нова технология true color осигурява максимална оптична яснота на обектива 1/1/1/2, възстановява всички детайли на условията на трудСъздава широко поле на зрение, което позволява на сварщику имат по-високо поле на зрение и комфорт.Освен това, нашият заваряване каска е оборудван с USB порт на върха на акумулаторна светодиодна лампа, което позволява лесно да заваряване, дори и на тъмно. 【Заваряване каска с максимална защита на очите】 Идва с висококачествени лещи с автоматично затъмняване, които преминат от светло в тъмно на цвят за 1/20000 секунди при поява на дъга лампа.Леща са изработени от висококачествени двойни слоя от течни кристали, и оптично покритие на филтъра, който е в състояние да се противопостави на 99% от вредните за окото светлина.Отговаря на стандартите на ANSI Z87.1/ EN379 CE/ CSA Z94. 【Регулируема чувствителност и забавяне】 е Оборудван с дръжки за забавяне настройки и чувствителност на външната страна на заваряване на капачките за да отговарят на различни условия и задачи.Нивото на осветеност на филтъра отговаря на DIN4, а по време на преход от тъмно на състоянието към ярка е от 0,2 до 1,0 s (настройки на забавяне).А бутона с външна шлайфане ви позволява бързо да превключвате между режими на заваряване и заточване, без свалянето на каска. 【Удобна здрава заваряване маска】Съпоставени с регулируеми и не причинява умора удобен централен убором.Ергономичен заваряване каска го прави удобен и лесен за чорап.Удебелена гъба за челото ще ви предпази от травми.Копчета от двете страни позволяват да се регулира ъгъла на наклона, а дръжката отзад позволява регулиране на плътността на оголовья, че е подходящ за хора с различна обиколката на главата. 【Универсален каска заварчик】 Нашия заваряване шлем с автоматично затъмняване е изработен от висококачествен полипропилен материал, слънчева и замяна литиева батерия с два източника на захранване, в екологично чист и продлевающий на живота на батерията.Заваряване каска може да се използва широко за плазмено рязане, рязане на абразивни / шлайфане, заваряване на постоянен ток, AC TIG, MIG /MAG, MMA /stick и на други работни места. 1 х Заваряване каска. 1 х Регулируема лента за глава. 1 x Ръководство на потребителя.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория

Произведено в КитайМарка : Ansell Healthcare.Лесен за употреба.Размери на опаковката : 10 "L x 10 " W x 10" З...

Поръчка : 1 Стандартна опаковка : 30 EAДетайли за подмяна на уплътнения ингаляционного дупки 6895 Заменяемая

Размери : 6,69 "x 4,72" (Д x Ш)Предлага се с регулируема линия за ушите, препоръчва се за деца на възраст от 3 до 12

Професионално производство, стабилни характеристики, висока надеждност и дизайн с ключалка го правят и

Ева Закопчалката на копчета.Сменяеми пончо Изработени от висококачествен материал EVA, трайни, устойчив

Ще ✅ Полнолицевый респиратор, S ✅ Размер на маската : S ✅ Окачване : 4 точки ✅ Материал на впрегне : термоп

акрилна гума Закопчалката на копчета.Само ръчно пране.Достатъчно приложение в ежедневния живот : само н

Нюанси на синьо, Розово, оранжево, жълто и зеленоОдобрен KFDA (KF94).Филтрира минимум 94% частици с размер до PM

Еднократна маска за лице ? ? Ако искате повече средства за защита на устата и лицето на избора, моля, клик�

Отлично качество : Нитриловые работни ръкавици, да не съдържат латекс, покрити с нитрилом с изцяло памуч

акрилна гума Закопчалката на копчета.Само ръчно пране.Достатъчно приложение в ежедневния живот : само н

Метална рамкаПластмасов обектив.Покритие срещу замъгляване.Защитете очите си от вредните материали и �

Материал : пластмасаМощност : 10 Вата Форма на източник на светлина : led Максимален обхват на действие : 50100

Please wait...